Om oss

Lounge
Independent Studios har varit igång sen 1999 som uthyrare av filmstudios och leverantörer av inspelningslösningar för filminspelning, TV-inspelning och stillbildsfotografering. Idag erbjuder man två moderna ljudisolerade filmstudios i Nacka. Våra studios i Nacka är på 335 kvm och 552 kvm. I anslutning till våra filmstudios finns anpassade lokaler för produktionsledning, smink och klädloger, matsal och kök samt fri parkering.

VI INGÅR OCKSÅ I INDEPENDENTFAMILJEN

bygge

DEKOR FÖR FILMSTUDIOS OCH ON-LOCATION – INDEPENDENT DEKOR

Vi finns till för att åt scenografer, producenter, regissörer och andra kreatörer producera dekor och scenografi som levandegör deras idéer. Vi producerar både för filmstudios och för locations i hela Norden. Detta med dekorateljéer i både Stockholm och Luleå.
Som komplement till produktionen av fysisk dekor erbjuder vi även produktion av digital dekor, VFX. I huvudsak innebär detta att det som är opraktiskt eller för dyrt att byggas fysiskt, kan skapas digitalt för att, på bästa sätt, matcha fysisk dekor/scenografi i studio eller på location. Integrationen av fysisk och digital dekor skapar också möjligheter att bibehålla scenografens idéer och vision genom hela produktionen.
Kostym

NORDENS STÖRSTA KOSTYMFÖRRÅD – INDEPENDENT KOSTYM

Independent Kostym erbjuder både uthyrning och tillverkning av kostymeringar för filmproduktion, TVproduktion, teater och event . Vi tillverkar för både film, Tv och teater, detta oavsett tidsepok. Det mesta kan sys upp i vår syateljé. Ateljén kan ta emot allt från delar av en produktion till hela uppsättningar: från skiss till kompletta färdigsydda kostymeringar.
Studio 20 ”Lilla fotostudion” Lokalerna inrymmer förutom professionell syateljé, projektrum, smink- kostym- loger och en fotostudio på 20 kvadratmeter att hyra. Fotostudion passar utmärkt för mindre testfilmningar, fotografering, casting liksom för porträtt och produktfotografering.